Sedací vak Hruška

  • Doprava ZDARMA
  • Topovky
  • [AR] Rozšířená realita
Sedací vak Hruška
Vyzkoušejte vak přímo ve vašem interiéruVyzkoušet

Hruška je jeden z neoblíbenějších vaků. Můžete se na ní vyvalit v obýváku, ložnici, dětském pokojíku nebo třeba kanceláři. Pokaždé si užijete maximální pohodlí a nebude se vám chtít zvednout. Stačí si vybrat oblíbenou barvu. Celý popis

  • délka90 cm
  • šířka90 cm
  • výška110 cm
Skladem, odešleme raz dvaZboží expedujeme následující pracovní den po objednávce. Nejpozději do 48 hodin máte zboží doma.
4 090 Kč

Nevybrali jste si z nabízených vaků?

nevadí, uděláme vám vak přímo na míru

Nezávazná poptávka
vak na míru

Více o tomto měkkoušovi

Jednovrstvý sedací vak (nemá dodatečný vnitřní obal). Ušitý je z vysoce kvalitní látky nenáročné na údržbu – nečistoty jednoduše odstraníte vlhkou houbičkou s mýdlovou vodou. Vak má dvojité švy, které zajišťují vysokou odolnost a dlouhou životnost. 

Uvnitř je certifikovaná EPS kuličková výplň. Přes plnicí otvor ji můžete kdykoli dosypat. Před všetečnými a zvídavými dětmi je otvor zabezpečený dvojím zipem a schovaným jezdcem. Samotná EPS náplň je potravinářské kvality, zdravotně nezávadná s certifikací a kuličky jsou dostatečně husté a malé, aby nedocházelo k rychlému sesednutí. Pokud se v našem e-shopu registrujete, dokoupíte vždy EPS náplně výhodněji.

Pokud nemáte čas a chuť, můžete nám vak poslat na servis a my se o vše postaráme. Vak vám vyčistíme mokrým způsobem, doplníme náplně a zpátky vám ho pošleme jako nový.

Celý vak Hruška je vyrobený výhradně z certifikovaných materiálů a při výrobě prochází vícestupňovou kontrolou

Tip! Objednejte si Hrušku v setu s taburetem. Uvidíte, jak vám nožky po náročném dni poděkují. 

Důležité informace

Materiál:Jednobarevný 100% polyester
Hmotnost:6 kg
Nosnost:120 kg
Objem náplně:400 l
  • Nesmí se bělit chlórem
  • Nesmí se prát
  • Ruční čištění vlhkou textilií.
  • Výrobek se nesmí chemicky čistit.
  • Výrobek se nesmí žehlit
Nevhodné pro děti do 3 let

Napište nám k tomuto měkkoušovi komentář

Dobrý den,ráda bych se zeptala, zda sedací pytel hruška lze vyrobit v barvě vlastní, měla bych zájem o barvu hořčicovou? Pokud ano, jaká je cena? Děkuji za odpověď, s pozdravem Bělíčková.

— Eva Bělíčková

Odpověď sakypaky.cz

Dobrý den, těší nás Váš zájem o SakyPaky.
Ano jsme schopni Vám materiál udělat dokonce v jakémkoliv odstínu včetně hořčicové. Řešíme to sublimačním tiskem. Cena vaku HRUŠKA v jednovrstvé variantě pak vychází na 3990. Pokud byste navíc chtěla variantu se snímatelným a pratelným potahem, pak 4690 peněz. V případě zájmu se na nás obraťte. Pěkný den Andrej ze SakyPaky

Dobrý den, dá se prosím tento vak objednat se snímatelným pratelným potahem? Případně, jaký je termín dodání? Děkuji, Špicová

— Martina Špicová

Odpověď sakypaky.cz

Dobrý den. Ano Vak lze vyrobit ve dvouvrstvé variantě se snímatelným a pratelným potahem. Cena je pak 6990 a dodací termín do 2 týdnů.
Andrej

Dobrý den,není zde uvedeno,zda je vak již přednaplněn nebo musíme k vaku objednat i kulicky zvlášť.Děkuji za odpověď

— Radka Kasalová

Odpověď sakypaky.cz

Dobrý den Radko, veškeré vaky v naší nabídce jsou již naplněny. Není tedy třeba objendávat zvlášť náplň.
Andrej ze SakyPaky

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné objednat sedací vak Hruška ve vícebarevné variantě.Něco \"moderního / graffity design\" do klučíčího pokoje. viz odkaz níže.Děkuji Jana Holzmannováhttps://www.darkovo.cz/detske-sedaci-vaky/5685-sedaci-vak-ecopuf-oscar-modern-premium-polyester.html?gclid=Cj0KCQjw1aOpBhCOARIsACXYv-cRm0zscip8KY7cWvQxxGic-RZtCU9IYfY0EEPXEtA47jwn2FifWlQaAunhEALw_wcB#/1564-2_barva-dg56

— Jana Holzmannova

Odpověď sakypaky.cz

Dobrý den Jano,
děkujeme za Váš dotaz. Ano, vak lze vyrobit i v potištěné varianě. Na email Vám zašleme nabídku. Team SakyPaky

Zobrazit všechny komentáře