Jaké byly nejoblíbenější sedací vaky roku 2015?

Naším cílem je vyloudit na vaší tváři úsměv, a protože víme, že vybrat ten správný sedací pytel je někdy dost těžké, přinášíme malou inspiraci. Prozradíme, které vaky si u nás v roce 2015 lidé nejvíce zamilovali. 

Sedací vak Kecka jel :)

Dlouhodobě, a nejinak tomu bylo v loňském roce, se největší oblibě těšily sedací vaky Kanafas a Želva. Do trojky hitovek se pak nově dostal super pohodlný vak Hruška. Všechny tyto 3 výrobky si můžete vybrat v různých barevných provedeních, ale přesto jsme vypozorovali, že u nás rádi dáváte přednost zářivosti a vesele. Nejvíce jste objednávali limetkové a azurové provedení. A pak že Češi jsou jen konzervativní...

Líbila se originální etiketa i obal

Jsme moc rádi, že se také velmi dobře uchytila naše novinka roku 2015 – obrovský sedací vak KECKA. Původně jsme ji šili jen pro Vodafone a nyní už ji u nás koupíte v šesti barvách – černé, žluté, modré, růžové, limetkové a červené. 
Stejně tak se s pozitivními ohlasy setkaly další dvě nové vychytávky – možnost přišití originální etikety s vlastním textem a dárkové zabalení vaku. Protože se řídíme heslem, že co se lidem líbí, se má podporovat, etiketu i obal si u nás nadále můžete přikoupit. 

Sečteno podtrženo, rok 2015 se u nás nesl ve znamení tradičních prověřených sedacích vaků a pytlů a stejně tak se na výsluní dostaly originální novinky. Budeme moc rádi, když nám i nadále zachováte věrnost a oceníte, že chceme šít pěkné české výrobky, které plníme optimismem.