Náplň do sedacích vaků levněji

Když se u nás zaregistrujete, koupíte si polystyrenové kuličky do sedacích pytlů výrazně levněji. Místo 390 Kč zaplatíte jen 250 Kč! A to se přece vyplatí ne? :)

Zdravotně nezávadné kuličky 

Koupili jste si sedací pytel, vak či taburet a už by to chtělo mu trošku vylepšit fazónu? Žádný problém. U nás seženete náplň do sedacích vaků v podobě polystyrenových kuliček. Garantujeme, že jsou zdravotně nezávadné (žádná polystyrenová drť ze staveb) a mají vyšší hustotu, takže se méně sesedají.
 

Úspora 140 Kč

I přesto ale k jejich úbytku postupně dochází, a protože u nás si našich zákazníků velmi vážíme, rozhodli jsme se, že těm, kteří se zaregistrují, nabídneme náhradní náplň do sedacích pytlů výrazně levněji. Řečeno čísly: za jedno balení kuliček do sedacího vaku zaplatí zaregistrovaní místo 390 Kč o rovných 140 Kč méně, tedy 250 Kč. A když třeba potřebujete vyměnit náplň do většího vaku, budete potřebovat dvě balení, takže úspora už bude téměř tři stovky. 
Slibujeme, že vaše údaje nebudeme poskytovat žádné třetí straně a také vás nebudeme otravovat desítkami e-mailů. Zkrátka jen chceme mít pocit, že se pro vás snažíme udělat to nejlepší.