Nově: platba kartou přes GoPay

Od listopadu máte na našem e-shopu možnost platit jednoduše a rychle. Pomocí platební karty přes službu GoPay.

Platba kartou a bankovním převodem – levnější varianta

Snažíme se jít s dobou a to nejenom co se týče designových trendů našich sedacích vaků a pytlů, ale držíme krok i s technickou stránkou nákupu. Proto u nás můžete od listopadu svoji objednávku uhradit platební kartou (MasterCard, Maestro a Visa) přes platební systém GoPay. Je to jednoduché, pohodlné, moderní a bezpečné řešení placení.  

Co se konkrétně stane, když zaškrtnete možnost platit kartou? Samozřejmě si při tom vybíráte i způsob dopravy, to znamená prostřednictvím České pošty (balík na poštu, balík do ruky), DPD, nebo osobní odběr v Olomouci. Po odeslání objednávky budete přesměrování na platební bránu GoPay. Tam vyplníte požadované údaje o platební kartě, tedy číslo karty, měsíc a rok expirace a CVV2/CVC2 kód. Pak už stačí jen kliknout na políčko potvrdit. 

Věříme, že vám tato novinka zpříjemní a usnadní nákup v našem e-shopu, a budete se tak radovat nejen z krásného vaku, ale i bezproblémového nákupu. Navíc když využijete možnost zaplatit zboží bankovním převodem nebo kartou přes GoPay, je to levnější než klasická dobírka.