Nově vám vaky profesionálně vyčistíme

Kecka, Haci, Žiži, Želva, ... zkrátka všechny naše pytle a vaky na sezení vyrábíme z materiálů, které není vhodné prát v pračce. Pokud tedy dojde k ušpinění, doporučujeme vzít houbičku a mýdlovou vodu. A co když náhodou tento způsob nezabere?

Profesionální čištění sedacího vaku SakyPakyVracíme vakům "život"

Co když jste vak polili vínem, nebo se na něm vyválel váš pejsek, který předtím prošel vším možným? Obraťte se na nás. Nově nabízíme profesionální čištění, které bude účinější než vaše domácí a přitom materiál nepoškodí. Vak nám můžete buď poslat poštou, nebo nám ho přinést přímo do našeho ateliéru v Olomouci na ulici Lazecká 393/70a. Býváme tam od pondělí do čtvrtka od 9 do 14 hodin, ale raději předem zavolejte. Vyčištění stojí 500 Kč a v rámci lokalit Olomouc a Brno se můžeme dohodnout, že přijedeme přímo k vám domů. Bude to tak pro vás zcela bez starostí.  

Ještě malé upozornění na závěr. Výjimkou mezi našemi sedacími pytli je Pelechvak. U něj se samozřejmě s častým zašpiněním počítá, takže obal lze prát v pračce na 30 °C.  Stejně lze prát i podložku Haji.