Novinky pro pravé vakyšmekry

Jste praví fajnšmekři, kteří si potrpí na super vychytávky a designové perly? Pak právě teď zpozorněte! Přinášíme vám 3 naprosto parádní novinky, které u vás doma nesmí chybět.

Vaky s originální malbou od Dušany Rapošové

Pokud milujete design a originální české projekty, pak určitě znáte umělkyni Dušanu Rapošovou, která má za sebou jedinečný projekt Dara bags. Nás její práce vážně hodně baví, takže jsem moc rádi, že vám můžeme nabídnout dva autorské sedací vaky právě od Dušany. Prvním z nich je vak Spalík Dušinka Antonie a druhým vakem je roztomilý Žiži Dušinka Přátelství


Vak od Dušany Rapošové Vak od autorky Dara bags
 

Spalík jaro – jarní vánek pro váš interiér

Naši třetí novinku představuje veselý sedací vak Spalík jaro. Tady nečekejte žádnou nudu. Právě naopak! Pořádný přísun pozitivní energie. Originální jarní motiv z fotografií německé fotografky Caroly Becker. Stejně jako u vaku Dušinky Antonie se můžete spolehnout na dodatečný vnitřní obal, díky kterému si pak můžete časem pořídit jen nový vrchní obal nebo dát ten starý vyčistit. Stejně jako u ostatných sakypaky vaků je samozřejmostí kvalitní vrchní látka nenáročná na údržbu. Případné nečistoty snadno odstraníte vlhkou houbičkou s mýdlovou vodou. 


Sakypaky nový jarní vak