Únor - do vaku vlezem

Nejkratší měsíc v roce a jak nám dal zabrat. Ještěže už je za námi. Ani polárního medvěda byste nevyhnali, protože by si raději hověl na pohodlném sedacím vaku hezky v teple.
 

Březen - ještě tam budem

Že se nám ta přísloví trochu popletla? Možná trošičku, ale uznejte, že počasí posledních pár dnů přímo nabádá k tomu, abychom vlezli za kamna a zůstali tam. Minimálně do té doby, než sluníčko venku bude opravdu hřát a ne se tak jenom tvářit. Při pohledu z okna si můžete říkat, jak je venku krásně, je to ale klam. Raději zůstaňte v teple domova, uvelebte se na svůj oblíbený sedací vak, třeba na Kládu nebo sedací vak s podnožníkem a přečtěte si třeba knížku. 
 

A jestli ještě doma sedací vak nemáte, je ideální doba si ho pořídit. Teplé počasí, abyste mohli jezdit na kole v kraťasech totiž jen tak nepřijde. A tak se vám bude nějaký ten sedací pytel doma hodit. 

Pitný režim i v mrazech

Pitný režim byste měli dodržovat i v takových mrazech. Jak to ale dětem vysvětlit a připomenout, když nemají zrovna žízeň? Zkuste je zaujmout našemi novými lahvemi SakyPaky s jejich vlastním jménem nebo jiným nápisem. Přesně podle svého i jejich gusta.