Jaký sedací vak je pro mě nejlepší?

Před výběrem sedacího vaku si zkuste odpovědět na následující otázky...

Chci se válet a relaxovat, nebo hledám něco k občasnému sezení?

Pokud hledáte pohodlné sezení a relax třeba s knihou, u televize nebo fajn pohodičku u poslechu vašeho oblíbeného alba, pak zcela určitě vybírejte z větších sedacích vaků jako jsou Kanafas, Haci, Haji a další.
Pro takové to domácí posezeníčko při návštěvě je dobré zvolit některý z menších taburetů.

Chci vak do interiéru nebo do exteriéru?

Do interiéru se vám bude hodit třeba i něco měkčího, nebo vak se snímatelným vrchním obalem. K bazénu nebo na terasu pak určitě volte materiál pro exteriér, který je takřka bezúdržbový.

Jaký mám prostor pro umístění vaku?

Velký sedací vak by vám mohl zabrat velkou část pokoje a už by v něm nebylo k hnutí. Malý interiér zútulní i menší sedací vak. Dvakrát "měř a jednou řeš" nákup sedacího vaku. :)

Jsem ten typ, který hledá materiály takřka bezúdržbové?

Snímatelný prací obal není nic pro vás? Potom volte syntetické kůže a nebo plastel. Tyto sedací vaky otřete prachovkou, nebo prostě odfouknete prach. :) 

Kolik jsem ochoten do pohodlného sezení investovat?

Hlavně si nekupujte vaky na splátky. :) Všechny naše vaky jsou nejvíc pohodlné, přesto jsou některé z nich přímo luxusní. Všechny vás "přežijí", ale některé prostě zdědí i děti vašich dětí. :)

Jaká barva vhodně doplní můj interiér?

Neonově růžová. My určitě doporučujeme růžovou. :)
Ale každý nemáme tyrkysovou sedačku, ke které hledáme růžový taburet (jako naše šéfka obchodního), takže barvu určitě předem promyslet a vhodně v interiéru kombinovat!

Chci kromě vaku taky něco navíc?

Například stínítko lampy ve stejném designu, nebo obraz na stěnu, paravan? Vymýšlejte si cokoliv vás napadne a nebojte se nás zeptat. Pomůžeme vám realizovat Vaše NEJVĚTŠÍ nápady. Nic z toho, co si koupíte vám neudělá větší radost než to, co si sami a s hrdostí zrealizujete. :)